vakantiehuis st Anton am Arlberg zoeken

Vul de data van uw vakantie in en vind snel een beschikbare accommodatie.
Booking.com

Vakantiehuis st Anton am Arlberg

Een vakantiehuis is weer eens wat anders dan een appartement. Vakantiehuizen zijn geschikt voor groepen, maar ook voor gezinnen met kinderen.

Hieronder staan een aantal vakantiehuizen in st Anton am Arlberg.
Er zijn een aantal reisorganisaties die vakantiehuizen in st Anton am Arlberg verhuren. Maar je kunt ook rechtstreeks je vakantiehuis in st Anton am Arlberg huren.

  Chalet Regina

  Chalet aan de piste inclusief skipas
  Chalet Regina is de hit van Sankt Anton. Gelegen aan de rand van het gezellige centrum, op steenworp afstand van de skilift en aan de piste. Je skiet hier bijna tot aan de voordeur.

  Dit chalet beschikt over twee persoonskamers, 3 persoonskamers een familiekamer. Iedere ochtend wordt er een uitgebreid ontbijt geserveerd. Tevens beschikt chalet regina over verschillende wellnessfaciliteiten. Je boekt deze accommodatie inclusief skipassen.
  Chalet st Anton am Arlberg - Chalet Regina - Chalet aan de piste inclusief skipas
  personen
  vanaf 579,00 EUR.

  Vaya Resort St. Anton

  Luxe appartement op de mooiste plek van Sankt Anton
  Aan de rand van het bruizende centrum van Sankt Anton, op loopafstand van de skilift ligt het luxe Vaya Resort. Vaya resort biedt prachtige appartementen die met veel liefde en oog voor detail ingericht zijn. De appartemetnten beschikken over alle luxe en de meest comfortabele bedden.

  De appartement zijn volledig uitgerust en niks staat je in de weg om maaltijden van topkasse te bereiken. Maar je kan hier ookin het restaurant ontbijten of een ontbijt laten bezorgen aan de deur. En heb zin in een lekkere cocktail, dan kan je hiervoor in de gezellige apres ski bar terecht. En dan is er ook nog de prachtige Vaya Spa, hier wordt je na een inspannende beloofd met een luxe oase aan wellnessfaciliteiten. Je wilt nooit meer naar huis.
  Chalet st Anton am Arlberg - Vaya Resort St. Anton - Luxe appartement op de mooiste plek van Sankt Anton
  personen
  vanaf 429,00 EUR.

Vakantiehuis st Anton am Arlberg boeken via een reisorganisatie

Er zijn een aantal reisorganisatie die appartementen in st Anton am Arlberg aanbieden. Hieronder staan wat advertenties van reisorganisaties die appartementen in st Anton am Arlberg aanbieden. Voor een mooie wintersport of zomervakantie.