Vaya Resort St. Anton

Luxe appartement op de mooiste plek van Sankt Anton
Of bekijk het volledige overzicht: Chalet st Anton am Arlberg

Luxe appartement op de mooiste plek van Sankt Anton

Aan de rand van het bruizende centrum van Sankt Anton, op loopafstand van de skilift ligt het luxe Vaya Resort. Vaya resort biedt prachtige appartementen die met veel liefde en oog voor detail ingericht zijn. De appartemetnten beschikken over alle luxe en de meest comfortabele bedden.

De appartement zijn volledig uitgerust en niks staat je in de weg om maaltijden van topkasse te bereiken. Maar je kan hier ookin het restaurant ontbijten of een ontbijt laten bezorgen aan de deur. En heb zin in een lekkere cocktail, dan kan je hiervoor in de gezellige apres ski bar terecht. En dan is er ook nog de prachtige Vaya Spa, hier wordt je na een inspannende beloofd met een luxe oase aan wellnessfaciliteiten. Je wilt nooit meer naar huis.
  • Prijs vanaf: 429,00 EURO
  • Sterren: 4,5-sterren Appartement
  • Aantal personen: personen
%Vaya Resort St. Anton - Luxe appartement op de mooiste plek van Sankt Anton
Bovenstaande informatie, klassering en prijzen zijn is afkomstig van de website van Sunweb Wintersport. De informatie is onder voorbehoud van wijzigingen. Aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleend worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van Sunweb Wintersport
Klik hier voor meer informatie of om te boeken.

Meer Chalet st Anton am Arlberg

Bekijk het de pagina: Chalet st Anton am Arlberg. Of kies bekijk een van de vele andere opties.

Chalet Regina

Chalet Regina
vanaf 579,00 EURO meer info

Vaya Resort St. Anton

Vaya Resort St. Anton
vanaf 429,00 EURO meer info