Ski's huren in Lech met tot 60% korting

BEKIJK DE LAAGSTE PRIJS

Skiverhuur Lech - Online huren

Als je zeker wilt zijn van dat het juiste ski- of snowboardmateriaal nog te huur is. En / of als je kostbare tijd wilt besparen tijdens je wintersport. Dan kan je overwegen om vooraf je skimateriaal online te reserveren.

Hieronder staan de skiverhuren in Lech waar je online je snowboard, ski's etc. kunt huren.

Vaak geldt er voor online huren een aanzienlijke korting

%DESCRIPTION%













Skiverhuur Lech

Als je zelf niet over een paar ski's beschikt, dan kan je natuurlijk altijd een paar ski's huren bij de skiverhuur Lech. Er zijn meerdere winkels waar je terecht kunt om ski's, skischoenen en skistokken te huren. Natuurlijk kan je hier ook terecht als je liever gaat snowboarden of langlaufen.

Het beste zoek je skiverhuur Lech zo dicht mogelijke bij de skipiste. Over het algemeen kan je daar wel een skilocker huren waardoor je het skimateriaal kan laten staan. Dat scheelt je een hoop wandelen en is lekker comfortabel.

Ski's huren Lech

Er zijn meerdere plekken waar je ski's kan huren in Lech. In Lech zijn dit onder meer vlakbij de piste en midden in het dorp. Bij de skiverhuur Lech kan je natuurlijk ook terecht als je ski's of skischoenen wilt kopen.

Lekker winkelen in de skiverhuur Lech.

De winkel waar je ski's kunt huren in Lech is natuurlijk ook een leuke plek om te winkelen. Naast ski- en snowboardmateriaal verkopen ze er ook de mooiste mutsen en skihelmen, buffs, ski handschoenen en skibrillen.

Vaak verkopen ze er zelfs speciale zonnebrand voor wintersporters en ski zonnebrillen.

Kijk bijvoorbeeld eens naar een skihelm met vizier, een paar warme skihandschoenen, of een leuke sjaal, muts of Buff of nekwarmer. En natuurlijk voor skikleding zoals skisokken, een fleecevest, thermobroek, thermoshirt of ski jas.

Ski's huren Lech - tips

De medewerkers van de skiverhuur Lech kunnen je prima adviseren over welke ski's of snowboard het beste bij jou past, maar toch een paar tips voor het ski's huren Lech.
 • Pas je ski- en snowboardschoenen staande, een beetje door je knieen buigen. Dan mag de teen de voorkant niet raken en moet je er niet uit kunnen stappen.
 • De ideale skilengte is voor de meeste mensen tussen hun kin en hun voorhoofd
 • Beginnende wintersporters hebben voldoende aan eenvoudige ski's, huur vooral niet te duur materiaal.
 • Als je skimateriaal niet bevalt, laat dan je vakantie niet verpesten maar ga dan terug naar de skiverhuur. De medewerkers daar zullen je graag van advies voorzien en je materiaal omruilen.
 • Huur als je er zelf geen hebt, ook een skihelm. Of koop er een. Het is natuurlijk niet verplicht, maar wel absoluut aan te raden.
 • .
 • Vraag om advies! De medewerkers in de winkel zijn specialisten, die bovendien graag over hun passie, skimateriaal, praten. Bovendien zijn ze in Oostenrijk erg service gericht


Ski's huren Lech in Nederland al reserveren.

Als je ski's wilt gaan huren in Lech, dan kan je dat al in Nederland regelen. De sportwinkels in Lech bieden je de mogelijkheid om al in Nederland je ski's te reserveren. Je kunt dat doen op hun website. Zij zetten dan het materiaal vast voor je klaar.

Hieronder staan een aantal voordelen van het huren van skimateriaal in Nederland.
 • Als je vroeg reserveert, krijg je vaak korting
 • Je weet zeker dat er nog materiaal beschikbaar is
 • Vergelijk de skiverhuurders op prijs, kwaliteit en materiaal
 • Je bespaart tijd die je kunt gebruiken om te skien of boarden
Vergelijk overigens de online skiverhuurders goed want dit loont. Sommige verhuurders bieden speciale kortingen voor gezinnen. Zo zijn bij sommige verhuurders kinderski's gratis als beide ouders er hun ski's huren Lech. Andere verschillen waarop je kunt letten zijn bijvoorbeeld verzekering voor schade en diefstal, de kosten voor omruilen, kortingen en voorwaarden voor annulering.

Tourismusburo

Dorfstrasse 8
6580 St. Anton am Arlberg
T: +43 (0) 5446 22690
F: +43 (0) 5446 2532

powered by: qualitext.net - dutch translation services