Skischool st Anton am Arlberg zoeken

Door online te boeken kan je wel tot 60% besparen op de kosten van skiles.

DIREKT SKILES in st Anton am Arlberg RESERVERENVERGELIJK DIREKT DE PRIJZEN VAN SKILES

Skischool st Anton am Arlberg

Ben je op zoek naar een skischool in st Anton am Arlberg? Misschien voor prive skiles voor jezelf of voor skiles of snowboardles voor je kinderen? Er zijn in st Anton am Arlberg een aantal skischolen. Bij alle skischolen kan je terecht voor kwalitatief goede skilessen.

Skischool st Anton am Arlberg vergelijker

De website AlpinResorts.com helpt je bij het kiezen van de juiste skischool in st Anton am Arlberg. Op deze handige website kan je de kosten, prijzen, tijden van de skiles en andere dingen met elkaar vergelijken. Vind je de skiles die bij je past, dan kan je ook gelijk boeken. Vaak nog goedkoper dan als je direct bij de skischool st Anton am Arlberg zelf boekt.

Skischool st Anton am Arlberg - overzicht

Hieronder staat een handig overzicht van de skischolen in st Anton am Arlberg. Kijk zelf en vergelijk de skiles mogelijkheden en prijzen. Online je skiles boeken kan je behoorlijk wat voordeel opleveren!


Lestijden skischool st Anton am Arlberg

De skischool st Anton am Arlberg biedt groepslessen aan tussen 10-12 uur en 13-15 uur. Tussen de middag is er 1 uur middagpauze. Kinderen die op skiles gaan kunnen dan natuurlijk met de skileraar of skilerares mee eten.

Voor prive skilessen geldt dat u zelf afspraken kunt maken met de skischool in st Anton am Arlberg over hoe laat en waar de les begint.

lestijden van de skischolen in st Anton am Arlberg zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Vraag voor de zekerheid na of de hier genoemde tijden nog actueel zijn

Weekprogramma skischool st Anton am Arlberg

De skischool in st Anton am Arlberg heeft speciaal voor kinderen een leuk weekprogramma. Dit betekent dat op zondag of maandag de lesgroepen worden ingedeeld en dat op donderdag of vrijdag er een skiwedstrijd wordt georganiseerd. Natuurlijk kunnen alle kinderen hier een medaille winnen. Ook komt op maandag of dinsdag de fotograaf langs om een leuke foto te maken van de skigroep. De perfecte herinnering.

Skiwedstrijd - hoogtepunt van de wintersport voor kinderen

Voor veel kinderen die op skiles gaan is de skiwedstrijd aan het einde van de week het hoogtepunt. Tijdens deze wedstrijd kunnen ze aan elkaar en hun ouders laten zien hoe goed ze hebben leren skien. Spannend! En natuurlijk ook heel erg leuk.

Snowboardles st Anton am Arlberg

Wil je leren snowboarden? Dat kan natuurlijk ook in st Anton am Arlberg. Je kunt kiezen voor groepsles snowboard of voor prive les snowboard. Hou er rekening mee dat de snowboardlessen maar een halve dag zijn. Zeker beginners zijn daarna te moe om nog verder boarden.

Snowboardles voor beginners kan vanaf drie dagen. Daarna ben je in staat om zelf een blauwe piste af te dalen. Snowboardlessen voor kinderen is mogelijk vanaf dat ze ongeveer 8 jaar oud zijn.

Let op! Als je kinderen op snowboardles willen, is er niet standaard de mogelijkheid om met de skileraar met te gaan lunchen.

Skiles st Anton am Arlberg online reserveren bij de skischool st Anton am Arlberg

Wil je graag je skilessen vooraf online reserveren en zo tijd en geld besparen? Kijk dan snel op de website van AlpinResorts.com. Zij hebben de prijzen van alles skischolen in st Anton am Arlberg op een rij gezet en bieden bovendien mooie kortingen op het boeken van skilessen!

Handige tips: skischool st Anton am Arlberg

Hieronder staan een paar handige tips van de lokale skischoolleider.

Blijf geduldig, of boek een prive skiles
Als jij of je kinderen een groepsles boeken, hou er dan rekeing mee dat de snelheid, de afdaliingen die je maakt en de oefeningen worden aangepast aan de 'slechtste' van de skigroep. In de praktijd betekent dat je op elkaar wacht en dat de leraar geen pistes af gaat waarvan niet zeker is dat alle cursisten het aankunnen.

Wil je toch meer uit je skilessen halen? Ga dan voor priveles.

Een ski helm is een must! Eenc skihelm is een dikke must op de piste. Je kunt ter plekke (of al in Nederland) een skihelm huren. Maar beter koop je een van de beste skihelmen die online verkrijgbaar zijn.

Een rugbeschermer is voor kinderen ook aan te raden. Nederlandse kinderen skien nog vaak zonder, maar Duitse en Oostenrijkse kinderen gaan zelden nog zonder rugbeschermer de piste op.

Online skiles boeken
Online je
skiles boeken bij de skischool st Anton am Arlberg kan je veel voordeel opleveren.

Groepsles is voor kinderen beter dan prive les Kinderen imiteren en leren het heel veel van het afkijken van andere kinderen. Wij raden daarom aan om je kinderen niet op prive skiles te doen, maar te kiezen voor groepslessen. Is ook nog een stuk goedkoper en gezelliger ook.