DIRECT PRIJZEN ZIEN

De NS biedt al treinkaartjes naar st Anton aan vanaf 100 EURO.

Meer informatie..

Trein st Anton am Arlberg - informatie

Ieder jaar reizen er duizenden mensen met de trein naar Oostenrijk. Ook st Anton am Arlberg is goed bereikbaar met de trein. Je kunt in Nederland opstappen en reist via Duitsland rustig en comfortabel naar st Anton am Arlberg.

Trein st Anton am Arlberg - met NS Internationaal

De Nederlandse Spoorwegen biedt je de mogelijkheid om per trein naar st Anton am Arlberg te reizen. Onder de naam NSInternationaal bieden onze nationale Spoorwegen treinkaartjes aan richting de Alpen. Via de website van NSInternational.nl kun je heel eenvoudig online treinkaartjes naar st Anton am Arlberg kopen. Je kiest op de website van NSInternational.nl hoeveel tickets je wilt hebben en kunt ze gelijk online afrekenen.

Het voordeel van reizen met de NS, is dat je op elk station in Nederland op kan stappen. Een retour is al beschikbaar voor minder dan 200 Euro per persoon.

Trein st Anton am Arlberg - reisschema NS

Als je de reistijden en kosten van de treinreis naar st Anton am Arlberg wilt weten, vul dan hieronder je vertrekstation en bestemming in. En natuurlijk de data waarop je heen en weer wilt reizen. Je krijgt dan direct alle opties te zien die er zijn. En kunt zelfs direct boeken.Trein st Anton am Arlberg - Nachttrein

Je kunt ook met de nachttrein naar st Anton am Arlberg. Je vertrekt dan vrijdagmiddag, of vrijdagavond en bent op zaterdagochtend in st Anton am Arlberg. Je kan die dag al skien of boarden. Als je op zaterdagavond weer terug reist, dan kan je zelfs twee dagen extra wintersporten. Dat is toch iets wat iedereen wil! Helaas is de nachttrein naar st Anton am Arlberg niet online te reserveren bij de NS.

Wij hebben echter ontdekt dat je de tickets wel online kunt boeken op de website van de Deutsche Bahn. In sommige gevallen is dit ook nog eens goedkoper. De website van de Deutsche Bahn is niet in het Nederlandse beschikbaar, maar wel in het Duits of Engels.

Let op je kunt hier alleen met een creditcard of met Paypal betalen

Tourismusburo

Dorfstrasse 8
6580 St. Anton am Arlberg
T: +43 (0) 5446 22690
F: +43 (0) 5446 2532
st-anton-amarlberg.com: copyright 2020
Privacy
contact
about | impressum
disclaimer