Ski's huren in Zurs met tot 60% korting

BEKIJK DE LAAGSTE PRIJS

Skiverhuur Zurs - Online huren

Als je zeker wilt zijn van dat het juiste ski- of snowboardmateriaal nog te huur is. En / of als je kostbare tijd wilt besparen tijdens je wintersport. Dan kan je overwegen om vooraf je skimateriaal online te reserveren.

Hieronder staan de skiverhuren in Zurs waar je online je snowboard, ski's etc. kunt huren.

Vaak geldt er voor online huren een aanzienlijke korting

%DESCRIPTION%

Ski's huren in Zurs

Er zijn verschillende locaties waar je ski's en snowboards kunt huren in Zurs. Dit is Zurs onder andere vlakbij de skipiste en in het centrum vanhet dorp. Bij de skiverhuur Zurs kan je natuurlijk ook terecht als je skispullen wil kopen.

Wat kost de skiverhuur Zurs

De prijzen wisselen per verhuurder en zijn een beetje afhankelijk van het type of model wat je wilt gebruiken. Hier staat een groffe indicatie van de prijzen zodat u een goed beeld kunt vormen van de kosten van skiverhuur Zurs.

Een complete set bestaande uit ski's, skistokken, schoenen en eventueel een helm kost voor volwassenen ongeveer 150 Euro voor 6 dagen (zondag tot vrijdag). Voor kinderen kost een vergelijkbare set ongeveer 100 euro. Voor kleine kinderen geldt vaak nog een extra korting. Bij sommige skischolen in Zurs krijgen kinderen tot ongeveer 7 jaar gratis skimateriaal. Vraag hier naar bij de skischool.

Een snowboard huren kost voor volwassenen ongeveer 125 euro en voor kinderen ongeveer 80 euro.

Hou er rekening mee dat deze prijzen richtprijzen zijn en dat daar geen rechten aan ontleent kunnen worden.

Lekker shoppen in de skiverhuur Zurs.

De winkel waar je ski's kunt huren in Zurs is ook perfect om te winkelen. Naast ski- en snowboardmateriaal verkopen ze er ook kwalitatief goede artikelen zoals buffs, de rugbeschermers en skibrillen.

En natuurlijk voor skikleding zoals een fleecevest, thermobroek, thermoshirt of ski jas.

TIPS - Ski's huren Zurs

 • Beginnende wintersporters hebben voldoende aan eenvoudige ski's, huur vooral niet te duur materiaal.
 • Pas je ski- en snowboardschoenen staande, een beetje door je knieen buigen. Dan mag de teen de voorkant niet raken en moet je er niet uit kunnen stappen.
 • Huur als je er zelf geen hebt, ook een skihelm. Of koop er een. Het is natuurlijk niet verplicht, maar wel absoluut aan te raden.
 • .
 • Vraag om advies! De medewerkers in de winkel zijn specialisten, die bovendien graag over hun passie, skimateriaal, praten. Bovendien zijn ze in Oostenrijk erg service gericht
 • Huur je ski's, skischoenen of snowboard van te voren via ALPINRESORTS.com. Je krijgt dan niet alleen korting, het scheelt je ook nog eens wachttijd omdat de spullen worden klaargezet voor je.


Ski's huren Zurs in Nederland al reserveren.

Als je ski's wilt gaan huren in Zurs, dan kan je dat al in Nederland regelen. De sportwinkels in Zurs bieden je de mogelijkheid om al in Nederland je ski's te reserveren. Je kunt dat doen op hun website. Zij zetten dan het materiaal vast voor je klaar.

Hieronder staan een aantal voordelen van het huren van skimateriaal in Nederland.
 • Als je vroeg reserveert, krijg je vaak korting
 • Je weet zeker dat er nog materiaal beschikbaar is
 • Korting als je met meer mensen boekt.
 • Je kunt kiezen uit meerdere winkels om te huren
 • Kijk op je gemak naar de prijzen
 • Vergelijk de skiverhuurders op prijs en materiaal
 • Je bespaart tijd die je kunt gebruiken om te skien of boarden
Vergelijk overigens de online skiverhuurders goed want dit loont. Sommige verhuurders bieden speciale kortingen voor gezinnen. Zo zijn bij sommige verhuurders kinderski's gratis als beide ouders er hun ski's huren Zurs.

Andere verschillen waarop je kunt letten zijn bijvoorbeeld verzekering voor schade en diefstal, de kosten voor omruilen, kortingen en voorwaarden voor annulering.

Tourismusburo

Dorfstrasse 8
6580 St. Anton am Arlberg
T: +43 (0) 5446 22690
F: +43 (0) 5446 2532
powered by: qualitext.net - dutch translation services