Kerstvakantie 2017-2018 in st Anton am Arlberg

Dit jaar zijn de data voor de kerstvakantie 2017-2018 vastgesteld op 23 december 2017 tot en met 6 januari 2018. Het is echter aan scholen toegestaan om hiervan af te wijken. Het zal in deze periode niet mee vallen om een appartement of een hotel in st Anton am Arlberg te vinden.


Kerstvakantie in st Anton am Arlberg.

De kerst is een hele leuke periode voor een wintersport in st Anton am Arlberg. Vaak ligt er al een aardige laag sneeuw en dit geeft natuurlijk extra sfeer aan de kerst in st Anton am Arlberg. Oostenrijkers vieren net als Duitsers op 24 december kerstavond. Dit betekent dat de winkels in st Anton am Arlberg vroeg dicht gaan op 24 december en dat op de avond van 24 december veel restaurants en bars in st Anton am Arlberg gesloten zijn.

Op 25 en 26 december zijn de winkels en restaurants in st Anton am Arlberg wel op de normale tijden geopend.

Oud en Nieuw vieren in st Anton am Arlberg.

Oud en nieuw is een van de drukst bezette weken in st Anton am Arlberg. Dat betekent dat er veel vraag naar hotels en appartementen is voor deze periode. Als je op tijd begint met zoeken is er echter altijd wel een accomodatie te vinden.

Oud en nieuw wordt groots gevierd in st Anton am Arlberg er is een groot vuurwerk en op oudejaarsavond vind er een fakkeltocht plaats in st Anton am Arlberg. Op 1 januari zijn de skiliften in st Anton am Arlberg gewoon open. De eerste uren is het erg rustig op de pistes. Dus ook vroeg naar bed gaan met oud en nieuw kan de moeite waard zijn.

Appartement of hotel in st Anton am Arlberg ttijdens de kerstvakantie

Via Tiscover kan je gemakkelijk een hotel, appartement of pension in st Anton am Arlberg zoeken
Als je hieronder de data van je vakantie in st Anton am Arlberg invult, dan krijg je een overzicht van alle beschikbare hotels, appartement en pensions.

Accomodatie zoeken?

Hieronder staan een aantal in st Anton am Arlberg.


Tourismusburo

Dorfstrasse 8
6580 St. Anton am Arlberg
T: +43 (0) 5446 22690
F: +43 (0) 5446 2532
st-anton-amarlberg.com: copyright 2020
Privacy
contact
about | impressum
disclaimer