Overzicht van hotels Lech. Mogelijkheden om een hotel in Lech te zoeken op datum en direct te boeken.
Overzicht van hotels in Lech.. Mogelijkheden om te zoeken op datum en direct te boeken.

Hotel Lech

Tiscover is een Oostenrijks reisorganisatie die nauw samenwerkt met lokale aanbieders van hotels in Lech. Via Tiscover kan je op eenvoudige wijze een hotel in Lech boeken. Als je hieronder de data van je vakantie invult, dan krijg je een overzicht van alle beschikbare hotels in deze periode. Op deze manier boek je direct bij de aanbieder van het hotel. Vaak zijn dit particulieren. Betalen doe je in veel gevallen pas na afloop van je week vakantie in Lech.
Dus vul hieronder de data van je vakantie in en bekijk de vrije Hotels in Lech!
Hotel in Lech via Booking.com

Booking.com is een Nederlandse organisatie die ook hotels Lech aanbiedt. Vul hieronder de data van jouw vakantie in Lech.Zelf een hotel in Lech boeken?

Het is ook vrij eenvoudig om een hotel in Lech te boeken. Bij het tourismusbureau kun je een lijst aanvragen met alle beschikbare Hotels in Lech. Bij het zoeken van een hotel in Lech kun je het beste op de volgende punten letten: Ligt het hotel in de buurt van het centrum van Lech?
 • Is er een halte van de skibus in de nabije omgeving van het hotel?
 • Zit er ontbijt of zelfs volpension bij de kamer?
 • Zijn er bij het hotel (gratis) parkeerplaatsen aanwezig
 • Het aantal hotels in Lech is beperkt. Als je dus op zoek bent naar een hotel in Lech is het aan te raden om op tijd te boeken. De meeste hotels liggen niet direct aan de piste van Lech, maar met de gratis skibus of lopend ben je zo bij de pistes  Tourismusburo

  Dorfstrasse 8
  6580 St. Anton am Arlberg
  T: +43 (0) 5446 22690
  F: +43 (0) 5446 2532
  st-anton-amarlberg.com: copyright 2020
  Privacy
  contact
  about | impressum
  disclaimer